Bedrijfsfitness

Tegen een vast tarief gezamenlijk bewegen (op locatie) of op individueel niveau jouw medewerkers toegang verschaffen tot de lessen. Bij Hefgym geloven we in eenvoud en transparantie als het gaat om onze tarieven en lidmaatschappen. Daarom bieden we geen individuele abonnementen aan werknemers, maar een onbeperkt sporten lidmaatschap voor één vast tarief.

Neem contact op via info@hefgym.com!

Wij geloven dat een gezonde en actieve levensstijl de sleutel is tot succes, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness en geef je werknemers de kans om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Investeren in bedrijfsfitness heeft talloze voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Allereerst stimuleert het de gezondheid en het welzijn van werknemers. Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de fysieke fitheid, verhoogt de energie en vermindert stress. Door je werknemers de mogelijkheid te bieden om te sporten en actief te blijven, creëer je een positieve werkomgeving die de productiviteit en betrokkenheid bevordert.

Bovendien heeft bedrijfsfitness een directe impact op het verminderen van ziekteverzuim. Actieve werknemers zijn over het algemeen gezonder en minder vatbaar voor ziektes. Door regelmatig te sporten, versterken ze hun immuunsysteem en verminderen ze het risico op aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes en obesitas. Dit betekent minder ziektedagen en een hogere aanwezigheid op de werkvloer.

Bedrijfsfitness draagt ook bij aan het verbeteren van de teamdynamiek en het versterken van de onderlinge relaties. Samen sporten schept een gevoel van verbondenheid en stimuleert samenwerking. Het creëert een informele sfeer buiten de werkomgeving, waar collega's elkaar kunnen aanmoedigen, inspireren en motiveren. Dit bevordert een positieve bedrijfscultuur en verhoogt het teamgevoel.

Bij Hefgym begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven als het gaat om fitness. Daarom bieden we op maat gemaakte bedrijfsfitnessprogramma's die afgestemd zijn op de specifieke doelen en vereisten van jouw organisatie. Of je nu groepslessen, individuele training of een combinatie van beide wilt aanbieden, wij zorgen voor een gevarieerd aanbod dat past bij de diverse fitnessniveaus en interesses van je werknemers.

Onze ervaren fitnessprofessionals staan klaar om je werknemers te begeleiden en te motiveren. Ze bieden deskundige instructie, stellen persoonlijke doelen en zorgen voor een veilige en effectieve trainingsomgeving. Met state-of-the-art faciliteiten en een breed scala aan trainingsmogelijkheden, kunnen we garanderen dat je werknemers de beste fitnesservaring krijgen.

Geef je bedrijf een boost door bedrijfsfitness te integreren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakt programma voor jouw organisatie te ontwikkelen. Bij Hefgym streven we ernaar om de gezondheid en het welzijn van je werknemers te verbeteren, terwij

Clients